«Guttene i Native Media fikk relativt frie tøyler, og kom opp med en super idé på en kampanje som har skapt masse oppmerksomhet på flater vi ellers ikke er på, i tillegg til de mer tradisjonelle kanalene. Vi er veldig fornøyde med den jobben de har gjort for oss.»

Pia Kathrine Løseth – Kommunikasjonssjef

«For oss i Truck & Trailer var konseptet Content Marketing helt nytt. Vi er helt overveldet over effekten historiene har hatt. Atle i Native Media har gjort en knalljobb, og artiklene han har skrevet om oss har fått mer og bedre respons enn vi turte håpe på.»

Mari Mathisen – Marketing & Communication

Innholdsproduksjon

Vi finner dine sterkeste sider. Deretter skreddesyr vi tekst og bilder i samråd med deg, og hjelper deg med å få presentert din identitet, dine løsninger eller dine produkter.

Sosiale medier

Vårt fokus er ikke nødvendigvis å nå ut til flest mulig, men å nå ut til de rette personene. Vi hjelper deg med Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn og Google annonsering.

Native advertising

For å lage gode Native Advertising kampanjer så må du kjenne målgruppens behov, og lage innhold som speiler dette. Dette kan vi hjelpe deg med.

Foto og dronefilming

Flere og flere etterspør dronefilming. Vi tar etterspørselen på alvor, og har anskaffet oss racingdroner for spektakulær filming fra luften.

Et utvalgt av våre prosjekter

Les og se hvordan vi har samarbeidet med et utvalg av våre kunder.

2020-03-18T13:57:22+01:00

Nordre Follo – livet i en ny storkommune

I forbindelse med sammenslåingen av Ski og Oppegård kommune skulle Nordre Follo kommune produsere og distribuere et informasjonsmagasin til alle 60 000 innbyggere i den nye storkommunen. Innholdet skulle også

Vil du motta fagstoff fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Referanser

Hva kan vi hjelpe deg med?

Trenger du hjelp med markedsføringen?
Kontakt oss gjerne for en prat.

Kontakt oss