Hva gjør vi?

Vi hjelper deg med innhold, målretting og synlighet


Innholdsproduksjon

Innholdsmarkedsføring handler om å nå ut med godt og relevant innhold til riktig målgruppe. Du skal fange oppmerksomhet uten å være til bry.

Vi skreddersyr tekst og bilder, i samråd med deg, og hjelper deg med å få presentert og forklart dine produkter, din identitet, dine løsninger eller dine behov. Innholdet gis så eksponering mot de mest relevante målgruppene.


Arrangementmarkedsføring

Når du planlegger et arrangement så er det viktig at folk får vite hva det er, hvor det er og når det er. Ved å dokumentere selve arrangementet kan du nå ut til flere enn de som er til stede.

Vi sørger for synlighet rundt ditt event, både før, under og etter.


Kampanjer i sosiale medier

Hvor- og hvordan når du ut til de rette folkene? Kampen om oppmerksomhet blir tøffere og tøffere. Hvilke muligheter finnes i de ulike sosiale mediene?

Vi hjelper deg med planlegging, gjennomføring og analyse av betalte kampanjer i sosiale medier.


Tilstandsrapport

Det kan være vanskelig å få full oversikt over sin egen digitale tilstedeværelse, og det er lett å gå seg vill. Er nettsiden mobiltilpasset? Hvor finnes du i søkeresultatet? Har konkurrentene bedre tilstedeværelse i sosiale medier enn deg?

Vi hjelper vi deg med å få overblikket du trenger. Med en utfyllende rapport og konkrete tiltak til forbedringer kan vi hjelpe deg å prioritere.


 • For oss i Truck & Trailer var konseptet Content Marketing helt nytt. Vi er helt overveldet over effekten historiene har hatt. Atle i Native Media har gjort en knalljobb, og artiklene han har skrevet om oss har fått mer og bedre respons enn vi turte håpe på.
  Mari Mathisen, Marketing & communication
  TTI
 • Vi trengte en dytt i ryggen for å få fart på søkeoptimalisering, annonsering på Facebook og bruk av chatbot. Andreas har hjulpet oss med bruk av riktig verktøy og beste praksis. Han er faglig sterk og en pådriver som kan anbefales på det sterkeste.
  Lena Riis, Head of Marketing & Communication
  Documaster
 • Native Media fikk relativt frie tøyler, og kom opp med en super idé på en kampanje som har skapt masse oppmerksomhet på flater vi ellers ikke er på, i tillegg til de mer tradisjonelle kanalene. Vi er veldig fornøyde med den jobben de har gjort for oss.
  Pia Kathrine Løseth, Kommunikasjonssjef
  Follo Ren IKS