Det digitale landskapet utvikles i en rasende fart. Det som fungerte i går vil nødvendigvis ikke fungere i morgen. For at vi skal hjelpe deg med å ligge i forkant på markedsføringen, så bruker vi mye tid på å tilegne oss ny kunnskap.

«Alle» har et budskap, men hvor lett er det egentlig å bli lagt merke til? Vi hjelper deg å fange oppmerksomhet uten å være til bry. 

For å lage innhold som folk ønsker å konsumere, så må avsenderen forstå målgruppens behov og hva slags språk de bruker. 

Vi finner dine sterkeste sider. Deretter skreddersyr vi tekst og bilder i samråd med deg, og hjelper deg med å få presentert din identitet, dine løsninger eller dine produkter. 

Hos Native Media er du ikke låst til en flate. Vi bruker både tradisjonelle og nye kanaler, for å nå de mest relevante målgruppene. 

Native Media hjelper deg med å nå ut til riktig publikum i sosiale medier. 

Vårt fokus er ikke nødvendigvis å nå ut til flest mulig, men å nå ut til de rette personene. Vi hjelper deg med Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn og Google-annonsering. 

For mange vil en kombinasjon av kanaler være den beste måten å oppnå synlighet. 

Native Advertising er betalte artikler som blir publisert i samme form som de redaksjonelle artiklene. Disse annonsene oppnår høy synlighet da de benytter samme språk og utrykk som det redaksjonelle innholdet. Vi har også svært gode resultater på synlighet i våre kanaler. 

For å lage gode Native Advertising kampanjer så må du kjenne målgruppens behov, og lage innhold som speiler dette. Som en del av et anerkjent forlag kan vi dette til fingerspissene. 

Artiklene er tydelig merket slik at leseren ikke skal være i tvil om at innholdet er betalt av annonsør. 

Dronefilming er et effektivt verktøy som vi bruker for å heve kvaliteten på våre innholdspakker. Du velger selv om du ønsker å bruke dronevideo i forbindelse med en artikkel, eller om du kun vil ha den som en enkeltstående video i sosiale medier. 

Vi opererer både gyrostabiliserte droner, og racingdroner som kan fly opp til 120km/t. Racingdronene våre skaper ekstraordinære bilder fra luften som ellers er umulig å få tak i. 

Vi kan i tillegg skilte med at vår dronepilot også er utdannet helikopterpilot. Dette betyr at vi har sikkerheten i høysetet. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Trenger du hjelp med markedsføringen?
Kontakt oss gjerne for en prat.

Kontakt oss